Page 6 of 6

Re: Adding a new clan to MechWarrior 2 intro screen

Posted: Wed Aug 16, 2017 6:42 pm
by navbuoy
Have to work on this infernal clipping issue since I edited the BWD (using the Firemoth.BWD as it is the largest one of the mechs) I cut out all the other LODs and by doing that it clips the background since the EXE is defaulting to LODs at certain distances and not finding them in the BWD but when I replace it with a full older BWD it works just fine. I have to basically rebuild this carefully without making this new BWD too large and accidentally damage the PRJ I am messing with otherwise it is back to the drawing board with all my WTBs which is only 11 of them (since I just recycled the legs and feet) plus the BWD.

I was hoping to turn off the LODs but it seems like it's part of the EXE which makes sense. Naturally my only option is to duplicate my single LOD 5 times...I believe the last (fifth) LOD is actually the cockpit since it seems to point to weird Polys which have faces deleted leading me to believe it is a cockpit view.

Re: Adding a new clan to MechWarrior 2 intro screen

Posted: Thu Dec 07, 2017 7:31 pm
by navbuoy
Burnt out from RL and I might not be back for a while...just don't have as much time on my hands as I once did. Maybe things might change later next year and I can come back again then.
Take care folks.

Re: Adding a new clan to MechWarrior 2 intro screen

Posted: Wed Oct 31, 2018 7:25 pm
by navbuoy
Well, I have a lot of free time now...too much free time. Hopefully, I can resume where I left off and move forward with this. :D

Adding a new clan to MechWarrior 2 intro screen

Posted: Sat Mar 23, 2019 3:12 pm
by Edwardcig
Depends on what you mean? Like adding a tank that's already in the game to the 16 player layer of a map?

Or

Adding a model you made into the game files?